O nama

EURO ORIGINAL D.O.O. je preduzeće za unutrašnju i spoljnu trgovinu čija je osnovna delatnost prodaja i servisiranje mašina i uređaja za održavanje higijene prostora renomiranih proizvođača iz ove oblasti čiji smo zastupnici kao što su Nemački proizvođači KARCHER , COLUMBUS , R + M , Italijanski proizvođači WIRBEL , SANTOEMMA , KLINMAK , ovlašćeni smo zastupnici firme 3M .

Kao ovlašćeni distributer i serviser ovih proizvođača, posedujemo veliki izbor mašina, opreme i rezervnih delova na lageru .

EURO ORIGINAL vrši prodaju visoko delotvornih sredstava za pranje, proizvođača KARCHER, koji nalaze svoju veliku primenu u zanatstvu (servisi za pranje i održavanje, tepih servisi, autoperionice, automehaničarske radionice, pekare …) ali i u raznim granama industrije.

Posedujemo mašine na raspolaganju sa kojima u dogovoru sa potencijalnim kupcem možemo da uradimo I demonstraciju mašine pre kupovine.

Naši zaposleni poseduju veliko iskustvo iz ove oblasti I možemo vam dati preporuku I rešenje kao i savet za bilo koji posao iz oblasti čišćenja I održavanja higijene prostora.

Scroll to Top